fbpx
Asiakaspalvelu Ma-Pe klo 9-16 +358 503380124

Etusivu » Ajanvaraus » Päivähoito – Tassumafia (Dog District) – Helsinki

Päivähoito

Tassumafia logoKoirapäiväkodissa koirasi sosiaalistuu ja oppii käyttäytymään laumassa muiden koirien kanssa. Päivähoidossa koirat saavat olla koiria ja pitää hauskaa omalla tavallaan, leikkimällä ja telmimällä. Koirien hoitopäivään sisältyy myös ulkoilua ja lepäämään pääsee omaan lepotilaan. Pennut tarvitsevat hieman enemmän huolenpitoa, jolloin käytämme niitä enemmän ulkona ja näin helpotamme pennun oppimista sisäsiisteyteen. Hoidamme myös ruokinnan tarvittaessa.

Tassumafia on koirasi päivän kohokohta ja sinä varmistat, että koirallasi on viikon aikana mahdollisuus purkaa energiaa leikkimällä ja temmeltämällä. Näin pitkän työpäivän jälkeen kotona ei odota ylienerginen koira. Meille koirapäiväkotiin ovat tervetulleita kaiken kokoiset, rotuiset ja ikäiset koirat. Tuo koirasi viettämään hauska päivä kavereiden kanssa.

Koirien päivähoidon hinta on 40€ päivä

Osa-aikaisuus:
2pv viikossa 250€
3pv viikossa 350€
5pv viikossa 450€

Osa-aikaisen jäsenyyden lisäksi meiltä voi myös ostaa 10x kortin (350€), sekä 20x kortin (600€). Sarjakorteissa ei ole voimassaoloaikaa. Sarjakortit osteaan verkkokaupastamme. Lisäksi kuukausitilaajat ja sarjakortin omistavat saavat Tassumafian myymälän tuotteista -10%

Voit jättää koirasi myös lyhyemmäksi aikaa päivähoitoon, salin tai tai tapaamisen ajaksi. Alle 4h, eli puolipäivähoito on 20€.

Ensimmäisellä kerralla varaathan 10 minuuttia ylimääräistä aikaa, niin käymme yhdessä läpi koirasi tarpeet ja perustiedot. Ota koiralle mukaan panta/valjaat, normaalihihna ja omat ruuat&namit mikäli koira syö päivän aikana.

Koirien päiväkoti on avoinna 8-17

Voimme tarpeesi mukaan avata koirahoitolan kello 7 ja olemme hyvin joustavia myös hakuajoissa. Mikäli hoitopäivä venyy yli klo 18, veloitamme puolitoista päivää. Yli klo 18 hoitoon jättämisestä on sovittava erikseen.