fbpx
Asiakaspalvelu Ma-Pe klo 9-16 +358 503380124

Etusivu » Ajanvaraus » Vihreä Tassu Vantaa

Vihreä Tassu on ekologinen koiran hyvinvointiin keskittyvä puoti ja palveluyritys Vantaan Tikkurilassa. Toimintamme perustuu ympäristöystävälliseen ja koiralähtöiseen ideologiaan; kaikki myymämme tuotteet on valittu ympäristöä kunnioittaen ja koiran hyvinvointia ajatellen.

Myymälämme on sisustettu kierrätyskalusteilla ja kierrätämme kaiken voitavan. Olemme ottaneet kiertotalouden tarjoamat mahdollisuudet osaksi jokapäiväistä päätöksentekoa.

Myymälästämme löytyy kirppisosastolta vaihtuva valikoima koiran ja kissan ”second paw” -tuotteita; lahjoitamme puolet kaikista osastolta myydyistä tuotteista Helsingin Eläinsuojeluyhdistykselle. Lisäksi valikoimaamme kuuluu ympäristöystävällisistä materiaaleista valmistettuja uusia koiran tarvikkeita, sekä luonnonmukaisesti tuotettuja ruokia. Palveluihimme kuuluu mm. koirahieronta, koiran ravitsemusneuvonta, hammaspuhdistus, päivähoitopalvelut, pesupalvelut ja kynsien leikkuu.

Koirahieronta Vantaa

​Onnistuneen koirahieronnan edellytys on koiran anatomian ja rakenteen hyvä tuntemus. Koirahierontamme perustuu koiralähtöisyyteen; meillä jokainen koira saa tarpeittensa mukaisen, yksilöllisen hieronnan ja ehdotuksen jatkosuunnitelmasta lihaskunnon hyvään ylläpitoon.

Tarpeen mukaan jumppautamme koiraa ja teemme sille tarvittavat venytykset ja nivelmobilisoinnit, jotka parantavat koiran liikkuvuutta. Saat tarvittaessa koirallesi helppoja kotihoito-ohjeita.  Koira hyötyy hieronnasta joka kerralla, mutta erityisesti silloin, kun meneillään on aktiivinen harrastus, kilpailu, metsästys- tai näyttelykausi. Tällöin hierontaa suositellaan noin viikko ennen tärkeää koitosta, jotta lihakset ehtivät palautua käsittelystä ennen h-hetkeä. Koiran liikkuvuus paranee, se hallitsee lihaksensa paremmin, jolloin loukkaantumisriski fyysisessä suorituksessa pienenee.

Hinnat:
-60 min. 60 €
-30 min. 35 €

Laserhoito koirille Vantaa

Laser on hoitomuotona kivuton, tehokas ja turvallinen. Se vilkastuttaa pintaverenkiertoa ja sen on tieteellisesti todistettu auttavan mm. seuraaviin vaivoihin:
– lievittää akuuttia ja kroonista kipua
– vähentää tulehdusta
– auttaa nivelkipuun, esim. nivelrikko ja ortopedisiin kipuihin, esim. spondyloosi
– lievittää lihas- ja jännevaivoja
– nopeuttaa rasitusvammoista toipumista
– nopeuttaa murtumien, arpikudoksen ja leikkaushaavojen paranemista
– vähentää turvotusta
– kiihdyttää aineenvaihduntaa ja kudosnestekiertoa

Laserhoidolla voidaan vähentää kipulääkkeiden tarvetta ja hierontaan yhdistettynä sillä saadaan paras hoitovaste. Hoidon aikana koira saattaa tuntea lievää lämmön tunnetta tai kihelmöintiä iholla, jonka seurauksena koira rentoutuu. Laserhoitoa suositellaan annettavaksi 3-6 kerran sarjoina. Kroonisissa kiputiloissa jälkihoidoksi suositellaan kerran kuussa tapahtuvaa ylläpitohoitoa kipujen pois pitämiseksi. Tehokkain hoitovaste saadaan yhdistämällä laser ja hieronta samaan hoitokertaan.

Hinta
– 20 min. 25€
– Hieronta 25 min + laserhoito 20 min. 55€
– Hieronta 40 min + laserhoito 20 min. 70€

Ravintoneuvonta Vantaa

Toiminta-ajatuksemme perustuu siihen, että koiralle tarjotaan ”ihmislaatuisista” raaka- aineista valmistettua ruokaa. Toisin sanoen ruokaa, joka on niin puhdasta, että voisit itsekin sitä syödä.

Itsetehdyn koiranruuan selvä etu teollisiin ruokiin verrattuna on se, että tiedät varmasti, mitä koirasi syö. Raaka-aineet ovat yksinkertaisia; sellaisia, joita saa helposti ruokakaupoista. Itsetehdyn ruuan lisäksi koira, kuten ihminenkin, saattaa tarvita ravintolisiä, kuten vitamiineja, hiven- tai kivennäisaineita. Niitä lisätään koiran ruokaan aterian yhteydessä. Tavoitteena on löytää jokaiselle koiralle juuri sille sopiva yksilöllinen ja tasapainoinen ruokavalio, jonka avulla koira voi hyvin.

Hinta:​
– Oireeton koira 45 min + kirjallinen ravitsemusohjeistus + kontrolli 70€
– Oireileva koira 45 min + kirjallinen ravitsemusohjeistus + kontrolli 100€

Emmi-Pet hammaspuhdistus​

Ultraäänimenetelmällä tehtävä koiran hampaiden puhdistus on tehokas tapa sekä ennaltaehkäistä hammaskiven ja hammassairauksien syntyä että poistaa jo muodostunutta hammaskiveä. Toimenpide tehdään ilman koiran rauhoitusta, se kestää noin 30 minuuttia ja maksaa 75€ (sisältää harjaspään).

Ota yhteyttä