fbpx
Asiakaspalvelu Ma-Pe klo 9-16 +358 503380124

Viikonloppuhoito – helsinki

Etusivu » Ajanvaraus » Viikonloppuhoito – helsinki

Hännänheiluttajat

Tilat ovat kodinomaiset ja täysin häkittömät. Koirasi on huoneessa yhdessä 1-5 koiran kanssa, käytössämme on 5 huonetta, joista 1 on isompi aktivointihuone.

Koirat on ensisijaisesti sijoitettu huoneisiin koon mukaan, mutta myös aktivointitarpeen mukaan. Huomioimme koirien tarpeet yksilöllisesti kuten aktivoinnin ja levon tarvittavat määrät hoitopäivän aikana. Koirat saavat paljon rapsutuksia, lämpöä ja rakkautta meiltä hoitajilta, sekä tietysti koiraystävien seuraa. Sisällä ollessa rauhallisempia leikkejä, jonka jälkeen lepohetki. Huoneissa on sohvia, tuoleja ja rilaisia petejä missä koirat voivat levätä, joten koiran omia petejä ei tarvitse ottaa mukaan vaan kaikki löytyvät meiltä.

Meillä on ihania erilaisia kävelyreittejä, kuten viiden minuutin kävelymatkakeskuspuistoon. Käymme keskuspuistossa ulkoilemassa, josta löytyy ihania polkuja ja mukavia paikkoja, jossa aktivoimme koiria lenkin aikana. Teemme mm. namien etsintää hajuharjoituksena puihin yms piilotettuna. Se on erittäin hyvää aktivointia, kun koiran aivot pääsevät työhön. Olemme kannustavia ja ohjaamme koiria positiivisen ajatusmallin kautta. Ulkona ollessa erilaisia aktivointileikkejä koiran yksilöllisyys huomioiden. Lähikoirapuistossa käymme koirakaverusten kanssa leikkimässä.Haluamme päivistä monipuolisia, mutta selkeitä. Ennenkaikkea koirien hyvinvointi, rapsutukset ja lämminhenkinen ilmapiiri.

Paketin hinta: 180e

Pakettiin sisältyy:

3vrk hoito, Klo 17-18 perjantaisin tuonti aika, klo 10-12 maanantai aamuna välillä haku aika Vaihtoehtona: Voitte tuoda koiran päiväkodille tai voimme noutaa koiran sovitusti kotoa.

Samoin voitte hakea koiran päiväkodilta, tai voimme tuoda koiran.

Nämä ja muut muutokset ovat  mahdollisia lisähintaan.

Ota yhteyttä