fbpx
Asiakaspalvelu Ma-Pe klo 9-16 +358 503380124

Liity palveluntarjoajaksi!

Mikä Koiruliini?

Koiruliini on Koirien hyvinvointiin ja harrastuksiin painottuva verkkoalusta, jossa mm. hierojat, trimmaajat, kouluttajat, ulkoiluttajat ja ravintoneuvojat voivat tarjota palveluitaan ja tuotteitaan myyntiin koiranomistajille.

Tule rakentamaan kanssamme hyvää koiramaailmaa hakemalla palveluntarjoajaksi!


Miksi liittyä Koiruliiniin?

Koiruliinilla oma asiakaspalvelu
Koiruliinin asiakaspalvelu on auki arkisin kello 9-16 välillä (puhelin- ja sähköpostipäivystys).

 

Mitä Koiruliiniin liittyminen maksaa?

Koiruliinin liittymismaksu on 150e, mutta rajoitetun ajan tarjoamme uusille palveluntarjoajille liittymisen täysin ilmaiseksi!

Koiruliinin kautta myydyistä tuotteista tai varatuista palveluista otamme 10% komission. Muita maksuja ei ole!

Koiruliini liittymismaksu 0€

Ukko.fi ja Koiruliini logot

 

Koiruliini tekee yhteistyötä Ukko.fi palvelun kanssa!

Yrityksen perustaminen, kirjanpito, laskutus, veroilmoitukset… Halutessasi saat hoidettua kaikki nämä asiat helposti yhteistyökumppanimme UKKO.fi:n avulla ja voit itse keskittyä siihen mitä rakastat.

Nopein reittisi yrittäjyyteen on UKKO.fi. Palvelun avulla voit toimia kevytyrittäjänä tai oman y-tunnuksen kanssa toiminiminimellä. UKKO.fi:stä saat neuvontaa ja apua kaikkiin eri tilanteisiin ja sinulla on heti valmiudet aloittaa yrittäjyys. UKKO.fi kulkee mukana koko yrittäjyyden polkusi. Kevytyrittäjyys vai toiminimiyrittäjyys? Kumpi sopii sinulle paremmin?Aloita yrittäjyytesi tästä.

Mietityttääkö jokin? Täältä löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.


 

Kuka voi hakea mukaan?

Voit liittyä palveluntarjoajaksi yrityksenä, yksinyrittäjänä tai yksityisenä palkansaajana. Vaadimme kuitenkin että koirat ovat sinulle ensiarvoisen tärkeitä ja sydämessäsi asuu hyviä ajatuksia rakkaista ystävistämme.

Olemme sosiaalisesti vastuullisia ja tarjoamme palveluntarjoajille mahdollisuuden työllistää itsensä Koiruliini.fi alustan kautta.


Kuinka liityn palveluntarjojaksi?

Täytä allaoleva lomake ja olemme sinuun piakkoin yhteydessä!

  1. Kerro meille hieman itsestäsi täyttämällä allaoleva lomake
  2. Yhteydenoton jälkeen olemme sinuun yhteydessä lähipäivinä.
  3. Hyväksymisen jälkeen lähetämme sinulle käyttäjätunnukset ja ohjeet portaalin käyttöä varten.

Koirapäiväkoti Hännänheiluttajat
Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöstä Koiruliinin kanssa. Yhteistyö on ollut jouhevaa ja joustavaa, sekä Koiruliinin arvot kohtaavat hyvin meidän Hännänheiluttajien kanssa.Koiruliinin väki on mukavaa ja iloista! Suosittelemme lämpimästi koiruliinin palveluita. Meillä käy hierojat Katri ja Riikka, tekemässä hierontoja päiväkodilla hyvällä asenteella ja ammattitaidolla.

Koirapäiväkoti Hännänheiluttajat
-
Koirahieroja Maria Kurvinen
Olen tykännyt koiruliinin tarjomasta valmispaketista. Näin ollen en tarvitse erikseen omia verkkosivuja tai ajanvarauskalenteria.Koiruliinista tulee sellainen yhteenkuuluvuuden tunne. Odotan innolla että kun korona helpottaa niin päästään järkkäilemään tapahtumia porukalla.

Koirahieroja Maria Kurvinen
-

Ota yhteyttä ja liity mukaan!