fbpx
Asiakaspalvelu Ma-Pe klo 9-16 +358 503380124

Hieronta

Etusivu » Palvelut » Hieronta

Koirasi rakastaa, kun hellit sitä, kun hierot sen vatsaa tai rapsutat korvien takaa. Koirat, kuten ihmisetkin, rakastavat myös hierontaa. Ainakin päätellen niistä onnellisista ilmeistä ja rentoutuneista olemuksista, mitä hieronta saa parhaissa ystävissämme aikaiseksi.

Koirahieronnan edut

Stressin ja ahdistuneisuuden vähentäminen.

Koirat voivat joskus stressaantua tai olla ahdistuneita erinäisitä syistä, kuten esimerkiksi melusta.  Koirahieronta voi helpottaa koirasi jännitystä ja auttaa unohtamaan stressin syyn.

Koirahieronta auttaa paranemista

Trauman yhteydessä hieronta voi auttaa koirasi kuntoutuksessa, vähentää kipua ja turvotusta. Konsultoi kuitenkin aina ensin omaa eläinlääkäriäsi!

Parantaa kehon toimintoja

Koiran hieronta voi parantaa koiran verenkiertoa, alentaa verenpainetta ja auttaa ruoansulatusta. Se stimuloi munuaisia ja maksaa ja kannustaa syvempään hengitykseen.

Edistää yleistä hyvinvointia

Oikein tehty koirahieronta virkistää ja tasapainottaa koiriakin, aivan samoin ihmisiäkin. Askel muuttuu rennommaksi paremman selkälinjan myötä. Rentous on nimittäin kaikessa liikkeessä ihan a ja o. Jokainen kyllä tietää, kuinka kipeää tekee liikkuminen, kun lihakset ovat jumissa tai hartiat kireänä!

Vahvistaa suhdettasi koiraasi

Hieronta sopii siis kaikenlaisille koirille: niin urheilu- ja kotikoirille, kuin myös näyttelykoirille.  Senioritkin hyötyvät hieronnasta.

Samalla voit vahvistaa suhdettasi parhaan ystäväsi kanssa ja oppia tuntemaan koirasi paremmin.

Hinnat vaihtelevat paikkakunnittain. Osa koirahierojista tekee kotikäyntejä, joten nämä infot ovat aina kunkin hoitajan kohdalla erikseen ilmoitettuna. Varaa koirahieronta suoraan ajanvarauksemme kautta. Voit olla yhteydessä myös asiakaspalveluumme sähköpostitse: asiakaspalvelu@koiruliini.fi

Löydä koirahieroja läheltäsi