fbpx
Asiakaspalvelu Ma-Pe klo 9-16 +358 503380124

Tarina

KOIRULIINI

Koira, ihmisen paras ystävä. Siitä tämä tarina sai alkunsa. Saamme kiittää koiriamme paljosta, ne ulkoiluttavat, seurustelevat, hauskuuttavat, toimivat terapeutteina ja antavat meidän käsiimme koko elämänsä. Ne luottavat meihin ja rakastavat meitä. Mietimme, miten voisimme vuorostamme olla parhaan ystävämme paras luottokaveri. Niin syntyi Koiruliini. 

Oikeastaan kaikki alkoi siitä, kun eräänä merkityksellisenä päivänä eräs hyvin tärkeä ja rakas koira, Sisko, sai diagnoosin. Borderterrieri Siskolla todettiin spondyloosi eli selkänikamien rappeutumasairaus. Jatkohoidoksi hoitava eläinlääkäri suositteli hierontaa. Niinpä Koiruliinin perustaja, Katri, ryhtyi ottamaan selvää hieronnasta hoitomuotona. Ja kun sitten erinäisten hakujen sekaan tupsahti mainos, jossa kysyttiin: ”haluatko koirahierojaksi?”, oli vastaus ilmiselvä. Mikäänhän ei olisi tärkeämpää, kuin ymmärtää ja auttaa omaa parasta ystäväänsä. Tie vei koirahierontaopintoihin Tampereelle. 

Kun sitten erään koulupäivän iltana, alkukesästä 2020, opiskelijat istuskelivat leirinuotiolla ja juttelivat, niin kuin leirinuotiolla on tapana, elämän suurista kysymyksistä ja tietenkin, niin, kaikkein tärkeimmästä, eli koiristaan, alkoi ajatus kypsyä. Leirinuotiolaiset huomasivat siinä rupatellessaan, että yhteisiä kokemuksia oli koiraystävien kanssa matkan varrella kertynyt varsin paljon. Huomattiin sekin, että kovin monen koira oli saanut apua hieronnasta. Pohdittiin, että mitenhän sitä saa hommia opintojen jälkeen. Joku siinä sitten ehdotti Katrille, että eikö hän voisi perustaa yrityksen, jotta yhteinen koiramatka jatkuisi  ja muutkin koirat saisivat apua, muutkin kuin heidän koiransa.

Pikkuhiljaa alkoi koko Koiruliinin liiketoimintamalli ja konsepti  jalostua ja kirkastua. 

Tarinamme on vielä alussa, mutta lupaamme tehdä kaikkemme, jotta voimme olla parhaille ystävillemme, koirillemme, niiden paras kaveri.

-Katri-

Founder & Head of Operation

+358 50 434 3003

katri@koiruliini.fi